Ons team

Vinco Vastgoed bestaat uit een enthousiast team van experts, ieder met een eigen specialiteit. Door elkaars kennis te combineren, komen we tot resultaat voor onze opdrachtgevers.

ONS TEAM

Erik de Jong
directeur
Erik de Jong is geboren en getogen in Friesland, studeerde Bedrijfseconomie aan de RijksUniversiteit in Groningen en was van 2000 tot medio 2012 woonachtig in Assen. Medio 2012 is Erik teruggekeerd naar Friesland. Erik behaalde in 2009 zijn Master of Real Estate titel aan de Amsterdam School of Real Estate.
Wilgert Dekker
vastgoedadviseur

Wilgert Dekker is geboren en getogen in Friesland, studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen en is sinds 2015 woonachtig in Nij Beets. Wilgert heeft, voordat hij is begonnen met werken bij Vinco Vastgoed, bij diverse bedrijven ervaring opgedaan op het gebied van verkoop en advisering. Sinds 2015 is Wilgert vastgoedadviseur bij Vinco Vastgoed.

Igor Jokic
projectmanager

Igor Jokic is geboren en getogen in Leusden, studeerde Management, Economie en Recht (Vastgoed en Makelaardij) en is sinds 2010 woonachtig in Utrecht. Igor is een gedreven projectmanager binnen het vastgoed met een constant verlangen naar effectieve oplossingen. De afgelopen jaren is Igor verantwoordelijk geweest voor de winkelverbouwingen van meerdere landelijke organisaties waaronder Randstad Nederland, USG People en Facilicom.

Aaricia Veenstra
stagiaire

Aaricia Veenstra is geboren in Arnhem maar getogen in Franeker, studeert Juridisch-administratief dienstverlener aan het Friesland College te Leeuwarden. Momenteel zit ze in haar examenjaar en volbrengt ze haar eindstage bij Vinco Vastgoed. Ze hoopt spoedig haar opleiding af te ronden zodat ze verder kan gaan studeren.


 

Aanbod kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes