Univé Dichtbij

Zoekopdracht Leeuwarden en Sneek, 200 m2 winkelruimte

In het kort

Voor onze opdrachtgever zoeken wij:

  • Circa 200 m2 b.v.o. winkelruimte
  • In de steden Leeuwarden en Sneek
  • Op de hoek van A1 winkelgebied
  • Zichtlocatie met passantenstroom
  • Binnen ca. 100 m van parkeergelegenheid

Objectinformaties kunnen uiterlijk dinsdag 24 december 2019 gestuurd worden naar info@vincovastgoed.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met Erik de Jong: 06-29380400 of 088-2040400.

Onze opdrachtgever

Univé Dichtbij

Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Samen met u organiseren zij zekerheid. Dat betekent weten wat er speelt bij u in de buurt. Maar ook de risico’s kennen die u loopt. Als verzekeraar zonder winstoogmerk hebben zij ‘eerlijk zaken doen’ en ‘omzien naar elkaar’ hoog in het vaandel staan. Univé is Samen Dichtbij en Doen!

Univé Dichtbij: met elkaar delen, dat is de winst

De geschiedenis van Univé Dichtbij begint met het ontstaan van diverse onderlinge brandwaarborgmaatschappijen in vier regio’s. De oudste voorloper van Univé Dichtbij is in 1815 opgericht, waarbij agrariërs zich verenigden om de brandrisico’s voor hun boerderijen te dragen. Twee eeuwen later is dát nog steeds de essentie van coöperatief verzekeren: het onderling delen van risico’s. Als zelfstandig brandverzekeraar biedt Univé Dichtbij u de mogelijkheid om de risico’s voor uw woning te delen met andere leden.

Persoonlijk en dichtbij

Met inmiddels 24 winkels zijn ze actief in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Gelderland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Friesland. Daarmee is Univé ook voor u letterlijk dichtbij. De medewerkers wonen in de regio waar zij werken. Dat betekent dat zij uw taal of dialect spreken en weten wat er speelt in uw omgeving.

Heeft u locaties die voldoen aan de genoemde criteria?

Wij verzoeken u vriendelijk om de objectinformaties van aanbod dat voldoet aan het profiel uiterlijk dinsdag 24 december 2019 te sturen naar info@vincovastgoed.nl. Indien u nog vragen heeft over deze zoekvraag kunt u contact opnemen met Erik de Jong: 06-29380400 of 088-2040400.

Aanbod kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes