Management

–          Asset Management

Het verzorgen van het portefeuillemanagement of assetmanagement is een belangrijke kracht van Vinco Vastgoed. Op creatieve, doch volstrekt integere, wijze trachten wij in overleg met de opdrachtgever waarde toe te voegen aan vastgoedportefeuilles of – in de huidige tijd – waarden in stand te houden. Hiernaast verzorgen wij due-dillegence- en aan- en verkooptrajecten.

–          Property Management

Vinco Vastgoed verzorgt in samenwerking met gerenommeerde partijen het property management of technisch management voor beleggers en ook overheden. Het oplossen van storingen, het opstellen van meerjarenonderhoudsbegrotingen en het opzetten van energiemanagement, zijn enkele van de te leveren diensten.

–          Projectmanagement

Het uitvoeren van haalbaarheidstudies, het begeleiden van renovatie- en herontwikkelingstrajecten en het begeleiden van nieuwbouwontwikkelingen, behoort tevens tot de mogelijkheden. Graag helpen wij u verder met diverse berekeningen, vergunningstrajcecten, procedures, of de antwoorden op vragen hieromtrent. 

–          Interim Management

Medewerkers van Vinco Vastgoed kunnen indien gewenst worden ingeschakeld voor interim-werkzaamheden of (kortlopende) projecten.

Aanbod kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes