Maatschappelijke betrokkenheid

Vinco Vastgoed realiseert zich terdege dat er meer is dan alleen de (vastgoed-)wereld waarin wij leven. Om een bijdrage te leveren aan mensen en dieren welke het minder goed hebben dan wij, selecteren wij jaarlijks een tweetal goede doelen, aan wie wij ofwel een donatie overmaken, ofwel ons geheel belangeloos een of meerdere dagen per jaar ter beschikking stellen.

2017 en 2018: Ronald McDonald House Charities

Tijdens de HomeRide een liefdadigheidsevent van het Ronald McDonald House Charities, fietste Erik de Jong (een groot deel, bijna 400 km) samen met het Cromwell Benelux-team een hartvormige route van 500 km door heel Nederland binnen 24 uur, om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald House Charities VUmc Amsterdam. Het RMHC is erop gericht om gezinnen met zieke kinderen bij elkaar te houden en in de buurt van de zorg en middelen die ze nodig hebben. We zijn trots dat we dit evenement sponsoren en deelnemen!

2018: Foppe Open – Foppe Fonds

Op donderdag 13 september 2018 vindt voor de zesde keer het Foppe Open golftoernooi plaats. Hét golf- en fundraisingevent van Noord Nederland wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor het Foppe Fonds.

Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door te sporten of te spelen krijgen kinderen energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat een kind weer straalt en plezier heeft. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen!

Vinco Vastgoed is blij en trots om voor een zesde keer aanwezig te zijn en dit hartstikke goede doel te kunnen steunen!

2017: Volop genoten, samen met onze gasten, Guus Hiddink en Reinder Nummerdor. 

Aanbod kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes