Kantoorruimte Heliconweg 62 te Leeuwarden VERHUURD

Kantoorruimte Heliconweg 62 te Leeuwarden VERHUURD
€in overleg
Adres:
Heliconweg 62
Plaats:
Leeuwarden
Postcode:
8914 AT
Provincie:
Friesland
Vierkante meter:
2.776 m2

Delen

Omschrijving

VERHUURD

Representatieve en flexibele kantoorruimte te huur in bedrijfsverzamelgebouw ”Ondernemerscentrum Fryslân”. Gelegen aan de westzijde van de binnenstad in de kantorenhaak van Leeuwarden. In de nabijheid zijn onder andere het WTC Leeuwarden, Holland Casino en het WTC Hotel. Er is ruim parkeergelegenheid op eigen terrein en het pand is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Dit komt mede door nieuwe “Haak om Leeuwarden”. Per auto is het object uitstekend te bereiken via de A31, de snelweg richting Harlingen/Amsterdam. Met OV is de locatie bereikbaar vanaf het station met stadslijn 5, halte WTC Expo. Het gebouw leent zich uitstekend voor zakelijke dienstverlening en biedt kantoorgebruikers flexibele oplossingen voor huisvesting.

Voor verhuur is beschikbaar circa 79 m2 v.v.o., bestaande uit:

  • Tweede verdieping: 79 m2

De ruimten zijn voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, scheidingswanden, meerdere pantry’s, airco (deels), hedendaagse receptie, infrastructuur voor databekabeling, luchtbehandelingsysteem, sanitaire voorzieningen en gemeenschappelijke kantine/restaurant.

Het object beschikt over totaal 33 parkeerplaatsen. Daarnaast is betaald parkeren mogelijk op het achtergelegen parkeerterrein “Transferium Leeuwarden WTC Expo” (7 dagen in de week, 24 uur per dag toegankelijk en op 2 minuten loopafstand van Heliconweg 62). De tarieven per dag zijn circa € 3,-

Vinco Vastgoed adviseert in deze de eigenaar van het gebouw M7 EREIP IV Dutch PropCo 2 B.V.

Contact Vinco Vastgoed

Vul onderstaande formulier in om contact op te nemen met iemand van Vinco Vastgoed.

CAPTCHA

Aanbod kantoor-, winkel- en bedrijfsruimtes